Sunday, March 25, 2007

Hemsida!

Blev inspirerad av Kicki och Andrea. Stackars Allan har ju ingen egen hemsida, vilket mina tidigare hundar har haft. Det var bra länge sedan jag höll på med hemsidebyggnad, men han kan ju inte vara sämre han! :oD
Så nu börjar det byggas. Bloggen kommer att ligga kvar, länkad från hemsidan som "dagbok". Så slipper man FTP:a upp alla små anteckningar.

Återkommer så snart den är klar!

5 comments:

Anonymous said...

Hejsan!

Jo men du, då bygger du en sida åt mig med då...*blink blink*...du som verkar kunna sånt där :o)

Ha en trevlig dag och träna hårt nu ;o)

Henrik

Anonymous said...

Ja fasen! Nemas problemas! :oD

Solen skiner och så snart barn lämnats på dagis så ska det tränas! Och byggas hemsida.. *S*

Anonymous said...

Oo! Trevligt att man kan inspirera till nånting... Så fort sidan är klar så länkar vi förstås! Så vi väntar spänt på resultatet.

Anonymous said...

Min blogg ligger vanligtvis på min egen dator och ibland glömmer jag helt sonika bort att man ska lägga ut det hela på nätet också, varvid det blir sånna här sjok av dagar som blir uppdaterade på en gång. Alltså - inget fel på din dator. ;)

Anonymous said...

Andrea:
Jobbar på det, men mitt FTP vill inte samarbeta med mig. *Tjurar* Så just nu ser sidan ut som ett hopplock från höger och vänster eftersom det av någon märklig anledning inte går att skriva över sidorna som publicerats tidigare. Men jag jobbar på det! *S*

Ida:
Aha!! Det förklarar varför det blir som det blir! :oD Men så kan du ju inte göra, tänk på oss nyfikna som uppdaterar och uppdaterar och vill läsa om hur det går för er! ;o)