Friday, March 16, 2007

Höglöpet över!

I förrgår kväll så släppte det äntligen och började gå tillbaka. Igår var läget nästan helt lugnt. Idag råder det vanliga gamla lugnet åter i huset! Såååå skönt att ha det avklarat för denna gången!

Tränar gör vi såklart, jag och BalleAllan. Har under de senaste veckorna jobbat på den "vardagliga inkallningen". Han hade lite väl lätt tidigare för att stänga öronen och "jag ska bara..", så det har varit nödvändigt. Inkallningen under lydnad och arbete har det inte varit några problem med, utan bara rastningsinkallningen.
Nu fungerar det så mycket bättre, jag har "full styrsel" på honom när han är under "varsågod-kommando". Skönt! Nu slipper han gå under "lydnad" när han är lös!

Apporteringen har oxå tränats. Det är praktiskt träning, matte slipper klaffsa i geggan.. Moahahaha! Dessvärre ska ju den där leriga fyrbenta saken med in sedan. Ser fram emot att det torkar upp ännu bättre och att vi kan ta itu med skogsarbetet på allvar igen. Börjar ju bli dags för det om vi ska bli klara till tävlingsstart!
Ska ta med kamera (och fotograf) ut på träning i helgen så ni får lite bildbevis! :o)

No comments: