Friday, April 20, 2007

Helg igen!

Barnen är alltid lediga från dagis på fredagar så för oss börjar helgen redan fredag.. :o)
Tyvärr blåser det full storm ute så det känns inte optimalt att gå ut och träna riktigt än. Är det nåt jag INTE gillar, så är det blåst. Blir sur och grinig och skapar inte de bästa förutsättningarna för träning.
Idag kör vi alltså inomhusaktivering. Tills vinden bedarrat något, sen blir det lydnadspass ute. Det verkar inte vara någon större panik, alla tre hundarna ligger och trynar som små grisar.. *S*

I helgen blir det ingen sökträning, men markeringsövningar på Kina ska vi köra så att hon kan komma igång med sökträning på "allvar"! Helgen i övrigt ska ägnas åt lydnadsträning. Allan har ett par moment att finslipa på. Ska köra Kina och Johan lite i lydnaden med. Hon är oerhört förig lilla Kina! Jättekul liten tjej som verkligen VILL jobba och vara till lags. Pigg, glad, framåt! Kommer att bli en kanonhund!

Sen har jag ju lovat Kinas ägare att vi ska fota tokfian. Uppfödaren vill se hur hon utvecklats. Kanske han ångrar sig när han väl får fotona? *Garvar* Det är TUR att hon har ett så fantastiskt temperament så att hennes utseende vägs upp.. ;o)
Samtidigt ska jag såklart passa på att fotografera även Allan.

Och så ska bilen fixas.. Och så är det marknad i stan.. Fullt schema, med och utan hund!

No comments: